Máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na +420 272 770 000 nebo info@xanadu.cz.

Vyřešíme vaše starosti
s firemním tiskem.

Pořiďte si nejmodernější firemní tiskárny s automatickými dodávkami spotřebního materiálu a nadstandardním servisem. Se službou HP Managed Print Services (MPS) zefektivníte váš tisk a ušetříte čas, peníze i životní prostředí.

HP LaserJet Managed

Výhody služby
HP Managed Print Solutions

Šetří
čas

Se službou MPS získáváte automatické dodávky spotřebního materiálu i servis tiskáren, což výrazně šetří čas nejen vašemu IT oddělení.

Šetří
peníze

Platíte pouze za vytištěné stránky a nemusíte si dělat starosti ani s opravami a nákupem náhradních dílů. Vše je zahrnuto v rámci paušálních měsíčních poplatků.

Zvyšuje
efektivitu

Umožňuje vám využívat nejnovější technologie bez potřeby nákupu nových zařízení, což zvyšuje jak kvalitu tisku, tak i jeho efektivitu.

Myslí na
životní prostředí

Služba HP MPS zahrnuje recyklaci a správnou likvidaci spotřebovaného materiálu, což pomáhá snižovat ekologickou stopu a podporovat udržitelné podnikání.

Výhody služby HP MPS
ve spolupráci s XANADU

Máme rozsáhlé zkušenosti s firemním prostředím, správou sítí, bezpečností a tiskovými řešeními u zákazníků z řad středních i větších společností. Garantujeme vysokou dostupnost našich služeb a jejich vysokou kvalitu, profesionální přístup a férové jednání. Rádi vás přesvědčíme o tom, že jsme i pro vás ideální partner ve světě IT.

Nenechte se brzdit dosluhujícími tiskárnami, outsourcing tiskových zařízení je ideální řešení pro střední i větší společnosti. Tiskárny HP jsou zárukou kvalitního a bezproblémového tisku a komfortu pro zaměstnance. Potřebujete multifunkce, inkoustové tiskárny, laserové tiskárny a originální spotřební materiál? O všechno se postaráme. Zbavíme vás starostí s hlídáním docházejícího spotřebního materiálu i funkčnosti vašeho tiskového parku.

Nehlídáme pouze stav náplní a funkčnost tiskáren. Klademe důraz na bezpečí vašich firemních dat. Vaše data ohlídáme, ať už je skenujete u sebe v kanceláři nebo tisknete na dálku.
Za bezpečnost vašich zařízení ručíme!

Neúnavně pracujeme na minimalizaci dopadů na životní prostředí. Dejte nám na starost vaše tiskárny a my zmenšíme vaši uhlíkovou stopu, snížíme vaši spotřebu papíru, vylepšíme energetickou účinnost zařízení a optimalizujeme využití zdrojů – díky systematické práci při starosti o velké množství tiskáren snižujeme množství odpadu, lépe recyklujeme a využíváme dostupné zdroje.

Již přes 30 let poskytuje XANADU svým zákazníkům komplexní portfolio IT služeb, které kromě nákupu zařízení zahrnuje monitorování, správu a optimalizaci systému. Dlouhá léta patříme mezi klíčové prodejce produktů a služeb společnosti HP.

Multifunkční zařízení a tiskárny
HP A3 i A4 - budoucnost tisku.

Chytré, zabezpečené a cenově dostupné tiskárny HP LaserJet Managed MFP dizajnujeme s každým zákazníkem individuálně podle specifických firemních procesů, potřeb jednotlivých pracovních skupin a s přihlédnutím k dopadům na životní prostředí.

HP MPS

HP LaserJet Managed řady E800

Tato nová laserová tiskárna je obsluhována speciálně navrženým čtyřjádrovým procesorem HP, který garantuje rychlost tisku až 70 stran za minutu a možnost oboustranného skenování 300 obr./min. Tiskárna nabízí pestrou škálu dalších funcí a příslušentsví, které výrazně usnadní tisk všem uživatelům. Je vhodná do prostředí, kde se tiskne často a kde je kladen důraz na vysokou kvalitu tisku.

  • Jednodušší pracovní postupy a vyšší produktivita
  • Vysoký výkon a rychlost
  • Přizpůsobitelný a elegantní design
  • Nejbezpečnější tisk na světě1
HP LaserJet Managed řady E800

HP tiskárny ideální pro externí správu
Modelová řada HP LaserJet Managed

HP LaserJet Managed
HP ZbookFamily
HP LaserJet Managed

Případová studie

WOCO STV s.r.o. optimalizuje náklady řešením inkoustových tiskáren

Vypsané výběrové řízení na dodavatele, který by nastavil jednotnou koncepci firemní tiskové politiky WOCO STV na základě interní analýzy a auditu, vyhrála společnost XANADU s návrhem řešení využívajícího inkoustové tiskárny s technologií HP.

Společnost XANADU byla oceněna jako největší HP iMPS partner za rok 2023

Společnost HP již tradičně uděluje svým obchodním partnerům ocenění Partner roku. Společnost XANADU si připsala další prvenství v oblasti tiskových služeb, tedy iMPS (managed print services).

oceneni

Provozujete 20 a více zařízení?

Pomůžeme vám zredukovat náklady na tisk až o 30 % a zmodernizovat vaši tiskárenskou flotilu!

Společnost XANADU se dlouhodobě specializuje na optimalizaci tisku u velkých zákazníků. Našim zákazníkům nabízíme individuální přístup a služby v průběhu celého procesu – od plánování až po zajišťování spotřebního materiálu.

David Grela
david.grela@xanadu.cz

XANADU a. s.
Žirovnická 2389/1a
106 00 PRAHA 106
IČ: 14498138